Året Der Gik 2021 Quiz

2021 quiz

Der er sket utroligt meget, i det år der er gået. Men kan du helt præcist huske, hvad der er sket? Det skal vi quizze i nu, hvor det er blevet tid til at teste din viden i 2021.

Der er ingen tvivl om, at det har været et noget turbulent år på både godt og ondt. Corona prægede i den grad 2020, men i 2021 var det som om, at vi pludselig også fik en masse andet at tænke på. Verden begyndte at åbne op igen, og vi kunne endnu engang begynde at ane en smule af den tid, der var før Corona.

Masser af spørgsmål om året der gik 2021

For at finde ud af, hvor meget du har fulgt med i det seneste år, har vi her lavet vores bedste bud på en quiz, der dækker hele året, vi netop har været igennem. På den måde kan du teste dig selv eller dine venner for at se, hvem der bedste kan huske de mange begivenheder, der været i det forgangne år.

Vi har lavet 2 nytårsquiz, som hver især byder på 20 alsidige spørgsmål om hvad der er foregået i året 2021.

Test din viden om året der gik 2021

Det er nu blevet tid til at teste, hvor meget du reelt kan huske om året, der er gået. Hvilke store begivenheder var der? Hvem blev gift? Hvem vandt X-factor? Hvem måtte vi sige farvel til? Der er altid sket en masse både små og store begivenheder, og forhåbentlig kan du huske dem alle, så du kan score topkarakter i vores quiz om året der gik 2021.

Hvis du ikke har prøvet dem endnu, kan vi da også anbefale dig at tage vores øvrige Året Der Gik quizzer. Du kan blandt andet tage vores Året Der Gik 2019 Quiz og Året Der Gik 2020 Quiz.

Vi er glade for, at du vil quizze med. Og lad så se at komme i gang.