Året der gik 2019 Quiz

året der gik 2019 quiz

Kan du huske, hvad der skete i 2019? Hvis ikke, så får du svært ved at få alle svarene rigtige i denne quiz, der handler om året der gik 2019. Det var et hæsblæsende år på alle punkter, og der skete virkelig mange forskellige ting. Her kommer vi til at tage et kig på nogle af de største begivenheder fra året, hvor vi naturligvis skal quizze i, hvad det var for nogen, samt hvor og hvornår de foregik. Vi glæder os til at quizze dig i det måske mest intensive år til dato, og vi håber, at du er klar på at lege med.

2019 var også året, hvor vi desværre måtte sige farvel til en lang række kendte personligheder. Det er blandt andet også noget, der er en del af quizzen. Hvem måtte vi blandt andet sige farvel til i starten af året? Det og meget andet kommer vi til at dykke ned i her, og du kan allerede nu godt glæde dig. Selvom du måske tror, at du har styr på alt det, der skete i løbet af 2019, giver vi dig kamp til stregen, og så må vi jo se, om du kan svare rigtigt på samtlige 12 spørgsmål.

Vi er også i gang med at udvikle quizzer for mange tidligere år, hvor du får mulighed for at prøve din paratviden om år, der måske ligger 20 eller 30 år tilbage i tiden. 2019 er forholdsvis frisk i hukommelsen, men hvor godt kan du huske det, der skete i 1995? Hvem var det nu vi var i 1981? Det kan du også få lov til at blive quizzet i på et senere tidspunkt, når vi får lavet quizzer for samtlige år tilbage i de sidste 50 år. Vi glæder os rigtig meget til at være din vært for gode spørgsmål.