Klovn quiz

klovn quiz

Du kan ikke sige Klovn, uden også at sige Casper og Frank. De er essensen af denne serie og film-triologi, nu hvor serien også har kastet hele tre spillefilm af sig. Serien er blevet voldsomt populær i Danmark, og den er endda også blevet solgt til mange andre lande på verdensplan, der har købt rettighederne til at lave deres egne versioner af Klovn. De to drenge har fået ramt den lige i bagdelen, og hvis du er ægte fan, har du  garanteret også set alle de afsnit og alle filmene, der efterhånden er blevet lavet i dette univers.

Men hvor meget ved du om Klovn, når det kommer til stykket? Hvor godt har du lyttet efter, når du har set serien for tredje gang? Har du styr på de små detaljer, og er du klar til at blive testet i din viden om Klovn – både filmene og serien – når du om lidt klikker på start knappen? Vi har med vilje blandet spørgsmål fra både filmene og serien, så du ikke skal nøjes med kun at svare på spørgsmål fra det ene eller det andet. På sigt kan det godt være, at vi laver specielle quizzer med spørgsmål fra en enkelt sæson eller en enkelt film.

Vores Klovn Quiz indeholder 12 spørgsmål med 4 svarmuligheder til hvert spørgsmål. Se her nogle eksempler på spørgsmål fra quizzen:

  • Hvilken festival besøger Frank og Casper i Klovn – The Movie?
  • I hvilken butik møder Frank igen “Det Fede Svin”?
  • Hvilket hotel flytter Casper ind på i en periode?
  • Fætter Andreas er troende. Men hvilken religion forbindes han med?

Casper og Frank er kommet galt afsted mange gange. Men hvor galt kommer du afsted, når du om lidt skal give dig i kast med vores store quiz om den fantastiske tv-serie? Der skal deles flæskesvær ud, skides i kattebakken, sparkes til pindsvin og bades med brandmænd inden længe. Hvis du har brug for det, kan vi godt vente på, at du lige får genopfrisket serien. Så kan du altid vende tilbage til quizzen om et par dage, når du har fået det gjort. Quizzen vil stadig være her til den tid og stå klar til dig.