Om Os

Quizz.dk er stiftet i 2019 ud fra et ønske om at levere sjove quiz i en god format. Derfor opdatere vi altid med nye og relevante quiz, samt udvikler og opdatere på teknologien, som bruges til at vise de forskellige quiz.

Vores målsætning er, over tid, at være Danmarks største quiz-hjemmeside med tusindvis af gratis quiz i mange forskellige formater.

Hvem ejer quizz.dk?

Quizz.dk er en del af Bødkeriet A/S, som oprindeligt udelukkende var et produktionsfirma, men som i dag også har flere digitale medier og derved arbejder som mediehus i den digitale verden.

Bødkeriet A/S
Idomvej 70
7500 Holstebro
CVR:38748882
Kontakt@boedkeriet.dk

Du er naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os direkte hvis du har spørgsmål eller ønsker om indhold til nye quiz.

Redaktionelle retningslinjer

Quizz.dk er et annoncefinansieret online medie, hvilket betyder at man som læser på Quizz.dk kan støde ind i annoncer. Annonceafkastet bruges til at finansiere det store stykke arbejde som det kræver at skabe et online quiz-univers, hvor kvalitet er i fokus.

Vi er meget åbne om at løn til skribenter, programmører og freelancere bliver finansieret gennem annoncering for vores samarbejdspartnere, da det er grundlaget for at kunne skabe endnu flere gode og sjove quiz.

Vi er glade for, at du har valgt at kigge forbi og vi håber, at du synes det er ligeså sjovt at quizze som vi gør.

Med venlig hilsen
Redaktionen