Danske Byer Quiz

danske byer quiz

Hvor klog er du på dansk geografi? Hvor er det nu lige, at Faaborg ligger? Hvor mange beboere er der i byen Vojens? Og hvilken kommune har flest byer i Danmark? Alt det og meget andet kommer vi til at teste din viden på nu, hvor vi skal i gang med at quizze om de dejlige danske byer rundt omkring i landet. Vi er så heldige at have mange, både små og store, dejlige danske byer, men hvor godt kender du dem egentligt? Og tror du bare, at du ved meget om vores byer, eller har du rent faktisk noget at have det i?

Vi har nok alle sammen en ide om, hvor mange mennesker der byer i vores egen by. Men hvad med i kommunen? Hvad med nabobyen? Og hvor mange mennesker er det nu egentlig, der bor i København? Det er vi nok mange, der tror, at vi har godt styr på, men nu skal den viden altså testes af en gang for alle, så vi kan finde ud af, om du ved så meget om de mange danske byer, som du egentlig tror, eller om det er på tide at få læst lidt op på tingene igen.

Vi kommer til at quizze om alt fra antallet af indbyggere i specifikke byer, placeringer af byerne, hvilke øer der indeholder hvilke byer, postnumre på tværs af landet og meget, meget andet. Vi kommer hele landet rundt, så der er noget for enhver. Dette er ikke bare en quiz om byer nær hovedstaden, men derimod en quiz der går på tværs af kommunale grænser og tester din viden af inden for alt fra byer i Vestjylland til byer på Bornholm, fra Nordjylland til Lolland-Falster. Hvis du er klar til at starte, er det bare med at klikke på knappen for at komme i gang.