Året Der Gik 2020 Quiz

Der er ingen tvivl om, at der skete meget i 2020. Det kan man vist roligt sige. Men hvad skete der egentlig? Og hvad skete der egentlig ud over Corona, som vistnok satte sit præg på stort set hele 2020 for langt de fleste mennesker? Det skal vi quizze om her, hvor din viden om året 2020 bliver sat på spil.

For der skete jo faktisk også en lang række andre begivenheder end bare Covid-19. Her skal du i gang med at gætte på, hvad der skete i 2020. Men fælles for året er nok, som billedet herover også viser, at vi ikke kommer til at savne det meget lange år, som det endte med at blive.

Hvem blev gift i 2020? Hvem måtte vi sige farvel til? Hvilke store begivenheder var der også i løbet af året, som måske bare faldt lidt i baggrunden sammenligne med den omsiggribende pandemi, vi lige skulle tage os af først og fremmest?

Selvom året 2020 ikke vil blive husket for mange gode ting, da de negative begivenheder selvfølgelig stod i kø, var der trods alt også et år med mange begivenheder, der også fik en afgørende betydning for både Danmark og resten af verden.

Der er ingen tvivl om, at vi ikke kommer til at glemme 2020 foreløbigt, på baggrund af alt det der endte med at ske i det, for mange, katastrofale år. Men hvordan husker du det egentlig? Hvad skete der? Og var det egentlig i 2020, at det skete, eller var det før eller efter årsskiftet?

Din viden om det hæsblæsende år 2020 skal nu sættes på prøve, da vi nu kommer til at quizze dig eller dine venner i det, der skete i 2020. Året der gik 2020 griber om sig, da vi skal nå omkring mange emner. Men hvis du er klar til at quizze, er det bare med at klikke på start.