Fodbold Quiz

fodbold quiz

Går du meget op i fodbold, og har du fulgt med i mange år, er det nu, at din viden om verdens største sport skal testes for alvor. Her har vi nemlig samlet en række spørgsmål til dig, som du kan kaste dig over, hvis du er interesseret i at vide, hvor godt du nu alligevel kender til fodboldens historie – både den nutidige, men også for 10, 20 eller 30 år siden. Fodbold dækker over en lang og bred historie, så du kan allerede nu godt glæde dig til at få din viden om vores alle sammens elskelige sport sat på prøve.

Hvem var det nu lige, der vandt Premier League i 2003/2004 sæsonen? Hvor mange mål scorede Kluivert for Barcelona? Hvornår skiftede Nedved til Juventus? Og hvem scorede flest mål i Superligaen sidste år? Alt det og meget andet tager vi et kig på her i denne quiz, hvor vi skal finde ud af, hvor meget viden du nu engang også har om fodbold og fodboldens historie. Uanset om du så er fan af Chelsea, Man United, Barcelona, Hobro, Rosenborg, Røde Stjerne eller hvem der nu ellers findes derude, kan du quizze med her. Vi holder ingen udenfor.

Du er også mere end velkommen til at sende denne quiz til en af dine venner, som går og tror, at han eller hun ved alt om fodbold. Så kan du jo sætte vedkommendes viden på prøve. Du kan endda selv lege quizmaster og bruge vores spørgsmål til at teste personen. Vi kommer hele tiden med nye spørgsmål til vores side, så du kan på et senere tidspunkt godt vende tilbage og finde endnu flere spørgsmål om fodbold, hvis du har lyst til det. Det skal du være velkommen til at gøre.