Danske Film quiz

danske film quiz

Der er igennem mange år blevet lavet rigtig mange danske film. Stilen er gradvist blevet ændret fra de første sort-hvide film, over Morten Korch universet og til det, vi ser i dag, samt alt det indimellem. Vi har haft rigtig mange store danske skuespillere, og der er blevet produceret utrolige mængder af fænomenale danske film. Men hvor meget ved du egentlig om de danske titler, der har været igennem tiden? Det er blandt andet noget af det, vi skal quizze om i dag, hvor din viden om de dansk produceret film skal testes af. Og forhåbentlig bliver din viden udfordret.

I vores quiz er det ikke kun nyere danske film, vi skal quizze om. Nej, vi har tilladt os at lave spørgsmål om alle typer af danske film, og vores spørgsmål kommer til at dreje sig om alt fra de enkelte skuespillere til filmpriser, premieredatoer og meget, meget andet. Derfor er det ikke bare en generel quiz, hvor du skal gætte titlen på en film 12 gange. Nej, vi har varieret vores spørgsmål så meget, som vi nu engang har haft mulighed og kreativitet for at gøre, og så er vi kommet frem til en række spørgsmål, som vi mener passer godt ind i denne quiz.

Eksempler på spørgsmål fra quizzen:

  • Hvem instruerede Blinkende Lygter?
  • Hvilken af disse danske film har været dyrest at lave?
  • Hvem spiller Mogens Glistrup i filmen “Spies og Glistrup”?

Er også vild med at quizze og danske film?

Vi er utroligt glade for, at du har lyst til at lege med, og du er naturligvis velkommen til at klikke dig ind på en af vores øvrige quizzer, som du kan give dig i kast med. Når du er færdig med denne quiz om danske film, vil vi også anbefale dig en relateret quiz, som du bare kan klikke dig direkte ind på og gå i gang med, hvis du har lyst til flere spørgsmål oven på denne quiz. Så sæt dig godt til rette i biografsædet, forberedt din paratviden og klik dig ind til quizzens start nu.