Harry Potter Quiz Dansk

Er du en sand Harry Potter nørd? Ellers finder vi ud af det nu. Her kan du nemlig kaste dig ud i vores spørgsmål om Harry Potter og det magiske univers.

Hvor meget magisk blod har du i årerne? Eller er du en muggler, der ikke aner noget om den magiske verden?

Vores quizzer er delt op i sværhedsgrad. Så hvis du ikke har den store kendskab til Harry Potter universet, kan det være en god idé at starte ud med den lette quiz. Er du erfaren Harry Potter nørd, er det bare med at køre dem alle sammen igennem og se, hvor mange rigtige svar du kan få.

Hver quiz indeholder 10 spørgsmål om Harry Potter universet på tværs af alle filmene. Til hvert spørgsmål får du 4 svarmuligheder hvoraf kun en af dem er det rigtige.

Søger du et fysisk brætspils-quiz om Harry Potter, så kan det købes her:

Harry Potter Quiz – Brætspil med 840 spørgsmål (Dansk Quiz)

Harry Potter – The ultimate movie Quiz (Engelsk Quiz)

Harry Potter Quiz spil på engelsk
Harry potter quiz spil på dansk

Dansk quiz om Harry Potter

Her på siden arbejder vi på at lave vores quizzer selv, og vi vil gerne være med til at løfte niveauet for danske quizzer. Så vi håber, at du er glad for vores frivillige arbejde, der har ligget til grund for de quizzer, du finder her på siden. Også denne quiz om Harry Potter.

Er du klar, når din viden om Hogwarts, Lune Lovegood og Skævben skal testes af? Så skal du bare klikke dig ind på den quiz, du gerne vil tage, herover.

Eksempler på spørgsmål i quizzen:

  • Hvad hedder Ron’s lillesøster?
  • Hvem dræber Dobby?
  • Hvad er Hermione Grangers mellemnavn?
  • Hvad hedder skoven ved Hogwarts?
  • Hvilken bil ejer Arthur Weasley?

Hvor meget ved du om Harry Potter?

Vi regner med løbene at lave flere og flere quizzer om alle de emner, vi dækker. Derfor håber vi også, at vi kan teste endnu mere af din viden om netop Harry Potter og de magiske væsener fra universet.

En ægte Harry Potter fan snyder naturligvis ikke. Det er vigtigt at sige, at for at bevare det sjove i at tage en quiz, må der naturligvis ikke snydes undervejs. Så er det jo ikke sjovt.

Held og lykke med den store Harry Potter quiz – må Godric Gryffindor være med dig!