Friends Quiz

friends quiz dansk med svar

Er du en stor fan af serien Friends, på dansk Venner? Så kan du teste din viden om serien lige her. Vi har nemlig lavet en række unikke quizzer til dig, der gerne vil testen din viden om den populære amerikanske sitcom serie, der snart har kørt på de danske kanaler i mange år.

Hvor god er du til at huske vennernes mellemnavne? Hvem var det nu lige, der kyssede med hvem? Og hvilken ret er Joey’s yndlingsret?

Alt det og meget andet kan du forberede dig på at skulle svare på, når du går i gang med vores spørgsmål om den måske bedste tv-serie, der nogensinde er sendt.

Venner Quiz – Perfekt til at teste dine venner og veninder

Det kan også være, at du har en ven eller veninde, der påstår at vide alt om den gode gamle sitcom. Så er det oplagt at gøre brug af disse spørgsmål for at finde ud af, hvor meget vedkommende nu også ved, når det kommer til stykket.

Der er jo mange afsnit af serien, og det er ikke sikkert, at personen har binget den for nylig. Så du kan godt glæde dig til at skulle læse spørgsmålene højt, hvis det er dig, der er aftenens quiz-master.

Hver af de 2 Friends quiz består af 12 spørgsmål. Til hvert spørgsmål får du 4 valgmuligheder. Se nogle eksempler på spørgsmål fra quizzen her:

  • Hvem spiller Chandler Bing?
  • Hvor mange søstre har Joey?
  • Hvor mange børn føder Phoebe?
  • Hvem af vennerne er ældst?

Har du styr på Joey, Chandler, Ross, Rachel, Phoebe og Monica?

I vores quiz om Friends kommer der naturligvis spørgsmål om vores hovedpersoner. Men du skal også være forberedt på, at der kommer spørgsmål om mange af seriens øvrige karakterer, som vi også møder i de mange afsnit.

Så selvom du er stærk på de seks venner, er det ikke sikkert, at du kan huske navnene på alle de biroller, der var med, eller de kendte gæsteskuespillere, der lagde vejen forbi studiet.

Du må I hvert fald have god fornøjelse og held og lykke med vores quiz om serien Venner.