World of Warcraft Quiz

world of warcraft wow quiz

Der er nok ikke mange danskere, der var teengarere i midten af 00’erne, der ikke kan nikke genkendende til spil navnet World of Warcraft. Gennem mere end 15 år har teenagere og andre nørder (ment på den bedst tænkelige måde) kæmpet mod hinanden som orkere, elvere, mennesker, dværge, gnomer og alt det midt imellem. Azeroth byder nu op til dans, hvis du er klar til at teste din viden om dette fantastiske spil, vi sikkert er mange, der har brugt tusindvis af timer i gennem vores teenageår (og nogen stadig gør den dag i dag, selvom vi har fået lidt flere år på bagen).

I mange år har World of Warcraft været verdens størte computerspil, og selvom det efterhånden må se sig slået af spil som Fornite, League of Legends, Dota, Starcraft og CS:GO, er det stadig et spil, der fylder utroligt meget for rigtig mange mennesker. Der er blevet slagtet bosser, gennemført dungeons og kæmpet i PvP kampe mod alle andre væsener gennem rigtig mange år, og hvis du er en af dem, der selv har haft et WoW account, håber vi, at du vil finde denne quiz sjov og spændende. Forhåbentlig også bare en lille smule udfordrende, så der er lidt ved at gætte med.

WoW quiz

Hvad hedder de to fractions i WoW? Hvilken guild har været den største gennem historien? Hvem har vundet flest præmiepenge inden for WoW? Hvilken dungeon finder du Ragnaros i? Og hvilke classes er det nu lige, at gnomes kan være? Alt det og meget andet kommer vi til at teste dig i her, når vi går i gang med den stor quiz fra Quizz om netop World of Warcraft. Det bliver en tur ned af nostalgiens trappe, og vi håber naturligvis, at du har mod på at gætte med derhjemme. Er du klar til den store World of Warcraft quiz? Så lad os begynde.