TV2 Quiz

tv2 quiz

TV2 har i mange år været en fast instans i rigtig mange danske hjem. Det er TV2, vi alle sammen har tændt for, når vi har skulle se nyheder, se en god film uden afbrydelser, se en landskamp på hele Danmarks hjemmebane, eller bare se en rigtig god dramaserie i bedste sendetid. TV2 har gennem årene haft mange kanaler, sendt mange programmer og haft mange værter på kryds af alle kanaler. Din viden om en af Danmarks største mediehuse skal vi nu have testet af, så vi kan finde ud af, hvor meget du egentlig ved om TV2. Er du klar?

Hvem var eksempelvis den første vært på Hvem vil være millionær? Hvornår blev det første afsnit af Liebhaverne sendt? Og hvilken af TV2 News værterne har været på skærmen i flest år? Alt det og meget andet kommer vi ind på her i denne store quiz om TV2. Vi har alle sammen et forhold til TV2 på den ene eller den anden måde, og derfor var det da også oplagt for os at lave en quiz om en af Danmarks største kulturinstitutioner, som de fleste af os brugt tusindvis af timer på at kigge på.

Hvis du gerne vil have din viden om TV2 testet og udfordret, er du kommet til det helt rette sted. Vi har gjort os umage for at lave de bedst mulige spørgsmål til dig, så du kan blive testet godt og grundigt på din viden. Hvis du er interesseret, har vi også lavet en masse andre quizzer, som du er mere end velkommen til at prøve, når du er færdig med at svare på spørgsmålene i denne quiz. Vi har glædet os til at præsentere quizzen for dig, så hvis du er klar til at kaste dig ud i det, er det bare med at klikke på knappen for at starte quizzen nu.