Tiger King Quiz

tiger king quiz

Carole Fuckin’ Baskin. Der er næsten ingen grænser for, hvor populær denne dramatiske dokumentarserie om den vanvittige og excentriske Joe Exotic er blevet. Rundt omkring i hele verden er Tiger King blevet vendt hen over spiseborde, altaner, i forsamlinger og i skoleklasser, og alle har set den. Historien om den fanatiske Joe Exotic og alle de andre rødder i denne verden, der har en ting til fælles – en eller anden form for kærlighed til store katte – herunder især de flotte tigere, som bliver holdt i fangenskab i rigtig mange parker overalt i USA. Der er fart over feltet i denne serie, det kan vi ikke komme udenom.

Har du endnu ikke fået set serien, bliver det nok ikke så nemt for dig at gætte med. Så anbefaler vi dig, at du hopper ind og får den set, for så at vende tilbage og gætte med på et fair grundlag. Der er en længere række af mennesker, du skal holde styr på, og den ene er mere vanvittig end den anden. Der er lagt op til mord, lejemordere, brandstiftelser, tigere, alligatorer, slanger, våben og alt derimellem, når vi dækker op til den store quiz om 2020’s helt store tv-serie, nemlig Tiger King.

Vi har selv set serien flere gange, og hver eneste gang bliver man endnu mere forbløffet over, hvad det er for nogle mennesker, og hvilken verden de lever i. Mange af dem er mildest talt forskruet, men det er jo god underholdning for os andre, der klistrer os til skærmen for at se, hvad der mon sker med Joe Exotic og alle de andre galninge i næste afsnit. Mange har set serien i en enkelt bid, fordi man bare må vide, hvordan næste afsnit tager sig ud. Og inden man får set sig om, har man slugt hele serien råt. Er du klar til at teste din viden om den gale Tiger King? Så lad os begynde.