Tennis Quiz

tennis quiz

Hvis du er stor tennis fan, kan vi glæde dig med, at vi her har brugt tid på at lave en rigtig god tennis quiz, som du kan kaste dig over, eller som du kan få din ven eller partner til at quizze dig i. Tennis er en helt fantastisk sportsgren, og der har været så mange store kampe gennem historien, som bare kan glæde os over, at vi har haft æren af at se på sidelinjen. Vi skal quizze i alt fra spillere, Grand Slams, kampe, resultater, verdensranglisten og meget, meget andet. Vi håber, at du er klar til denne tennis quiz. Vi er i hvert fald klar til at være vært for dig.

Hvor mange Grand Slams har Rafael Nadal egentlig vundet? Hvor mange Wimbledon turneringer har Venus Williams deltaget i? Og hvem spillede Caroline Wozniacki mod i sin første professionelle kamp? Alt det og meget andet kommer vi til at quizze om her, hvor vi går i dybden med både tennishistorien, men også tester dig på din viden om tennisverdenen i øjeblikket. Der er rigtig mange forskellige spillere og turneringer, vi kigger nærmere på, og derfor kræver det naturligvis også en bred viden om tennis for at komme igennem quizzen med samtlige svar rigtige.

Du behøver naturligvis ikke selv at have spillet tennis for at kunne gætte med i denne quiz. Den er åben for alle, der bare har lyst til at gætte med og teste deres paratviden om netop tennis. Du er også mere end velkommen til at tage et nærmere kig på nogle af de mange andre quizzer, vi har kvit og frit her på siden. Det hele er gratis, og du kan selv vælge, hvor mange quizzer du har lyst til at kaste dig over. Men lad os nu komme i gang med denne tennis quiz. Du trykker bare på knappen, når du er klar.