Real Madrid Quiz

Real madrid quiz

Er du stor fan af Real Madrid, og vil du gerne teste din egen viden om den spanske kongeklub, kan det lade sig gøre her i vores store Real Madrid quiz. Her kommer vi til at spørge dig om alt fra indkøb af spillere til trofæer og måske også en enkelt fødsesldato eller to på kendte Real Madrid spillere. På den måde får vi virkelig testet din viden af, og du kan se med egne øjne, hvor godt styr du har på den spanske storklub.

Real Madrid er jo en helt særlig klub. Der ligger mange trofæer og gemmer sig i historiebøgerne, men hvor mange er det nu, de har vundet i den spanske hovedstad? Hvilken sejr er deres største gennem tiden? Og hvem har egentlig lavet flest assist for Real Madrid gennem de sidste 10 år? Er du ved at blive nervøs? Det er der ingen grund til at være. Vi lover, at vi nok skal være søde ved dig, og vi skal nok også lade være med at drille dig, hvis du svarer forkert på et enkelt spørgsmål eller to.

Du får naturligvis også vores kæmpe respekt, hvis du kan ramme alle spørgsmål rigtige. Er du en ægte Real Madrid fan, er der gode chancer for, at du rammer tæt på de 100%, hvis ikke du faktisk får alle rigtige. Hvis du er klar til at gå i gang med vores Real Madrid quiz, skal du bare klikke på start herover, og så begynder vi. Lad os komme i gang med at quizze om Raul, Morientes, Sergio Ramos, Ronaldo, Casillas, El Classico, La Liga præstationer, Champions League sejrer og hvad der ellers er. Rigtig god fornøjelse.