Pyrus Quiz

pyrus quiz

Gi’ mig guf og gi’ mig godter!”

Så skal vi i gang med den store quiz om Pyrus og alle de andre i Rigsarkivet. Nu skal vi for alvor have testet, hvor meget du ved om den kække nisse, om Gyldengrød, Kandis, Freja, Bertramsen, Julle, Josephine Brahe og alle de andre, der kommer forbi Rigsarkivet i løbet af den travle december måned.

Hvor godt kan du egentlig huske de fire julekalendre, der blev lavet om rock-nissen, der altid har det med at komme uheldigt af sted med det, han foretager sig? Det skal vi snart få at se.

Test din viden om Pyrus

Vi arbejder hele tiden på at lave flere quizzer, også om Pyrus og alle de andre nisser. I vores quiz vil der typisk være spørgsmål om alle karaktererne fra julekalenderen. Hvis quizzen kun omhandler en enkelt julekalender eller karakter, skal vi nok specifikt skrive det ved quizzen, så du kan se, hvad du skal i gang med.

Vi er selv vilde med Pyrus, og hvis du også er det, bør du ikke få de store kvaler med at arbejde dig succesfuldt gennem vores quizzer. Du burde i hvert fald kunne svare på de fleste af spørgsmålene, hvis du nogenlunde kender din Pyrus.

Pyrus julekalender quiz

Pyrus er jo en julekalender, og derfor er det også oplagt at bruge denne quiz til arrangementer i december måned, hvis du har lyst til at teste andres viden omkring Pyrus, er du mere end velkommen til at bruge denne quiz som udgangspunkt.

Vi håber i hvert fald, du får det sjovt med vores quiz om Pyrus, og at du er klar til at vende tilbage til vores nye quizzer, når de med tiden bliver tilføjet. Dette er forhåbentlig ikke den sidste Pyrus quiz, vi kan præsenterer for dig.