Pokemon quiz

pokemon quiz

Velkommen til den store quiz om Pokémon! Her kommer du til at quizze om alt fra udviklinger, gyms, navne, ledere af styrkecentre, emblemer, spillene og meget andet. Pokémon er et fantastisk univers, og hvis du har fulgt med i Pokémon i mange år, kan du glæde dig til at blive testet på din viden om Pokémon her. Ash begav sig ud på sit livs rejse, og nu har du mulighed for at kaste dig ud i dit livs quiz om netop Pokémon. Mon du har det, der skal til for at kunne gennemføre denne quiz og ende ud med alle svar rigtige på den anden side?

Hvor mange forskellige pokémoner er der? Hvilken by kommer Ash fra? Hvad er det, hans professor, som også er hans læremester, nu hedder? Og hvilke pokémoner fanger Ash på sin færd? Det kan godt være spørgsmål som disse, du kommer til at møde på din vej mod din succes som den sande mester inden for Pokémon. Nogle spørgsmål vil du naturligvis have let ved at svare på, men der er forhåbentlig også nogen af dem, der kommer til at give dig kamp til stregen, hvor du virkelig skal dykke ned i hukommelsen for at hive svaret frem.

På sigt regner vi stærkt med at komme med endnu flere quizzer om netop Pokémon. Vi håber, at du vil følge med på vores side og se, hvornår der kommer nye quizzer og spørgsmål op. Vi elsker at finde på nye spørgsmål til dig, og vi vil hver dag tilføje nye quizzer til siden, samt flere quizzer inden for samme emner. Så på et senere tidspunkt kan du vende tilbage til denne side og finde endnu flere skarpe og sjove spørgsmål inden for Pokémon og den skønne verden, der gemmer sig i det dejlige univers. Er du klar til at få din spørgsmål? Så lad os komme i gang.