Oscars Quiz

oscars quiz

Oscars har i mange år været et vigtigt tilbagevendende show for rigtig mange mennesker, der sidder oppe den halve nat og spændt følger med i, hvem der løber af med prisen for årets bedste kvindelige skuespiller, hvilken film der løber af med sejren for bedste film, og hvem der i år har lavet den bedste filmmusik. Der er et hav af priser, og vi elsker hver eneste af dem. Vi elsker faktisk Oscars så meget, at vi har fået lyst til at lave en hel quiz til dig om Oscars, så du også kan få testet din viden af om dette brag af et show, der bliver sendt hver eneste år til millioner af seere verden over.

Oscars uddelingen har i de sidste par år gjort sig bemærket ved blandt andet ikke at have en vært på showet, fordi arrangøren ikke kunne nå til enighed om en vært på showet. Det har skabt overskrifter verden over, og hvis der sker noget utraditionelt til et års Oscar uddeling, kan du også være sikker på, at det hiver overskrifter dagen derpå. Oscars betyder noget for millioner af mennesker verden over, og så er det tilmed også den største faglige anerkendelse, du kan få inden for filmbranchen.

Har du troligt fulgt med i Oscars uddelingen de sidste mange år, får du her din viden testet af, og så må vi jo se, hvor godt du alligevel har holdt øje med priserne, skuespillerne og filmene til Oscar Awards arrangementerne gennem årene. Der er millioner, hvis ikke milliarder af kroner på spil hvert eneste år, og det kan booste en skuespillers karriere enormt, hvis de så meget som bliver overvejet til en nominering i Oscars. Derfor er Oscars bare så vigtig en begivenhed inden for filmbranchen, og den hylder vi i dag med at give dig en quiz om Oscars gennem tiden.