Olsen Banden quiz

olsen banden quiz

Egon, Benny og Kjeld. De tre navne ringer nok en klokke i 99% af danskernes bevidsthed. Men hvor meget ved du egentlig om den berømte bande? Det kommer vi til at få styr på her, hvor vi har lavet en sjov og underholdende quiz for dig, der gerne vil teste din viden om Olsen Banden. Der er mange ting at dykke ned i, når vi først går i gang med at kigge nærmere på den mest berømte tyve-bande i Danmark. Derfor håber vi også, at du sætter pris på de spørgsmål, vi har lavet til dig, da vi har gjort os umage for at lave spørgsmål, der ligger lige på grænsen mellem at være alt for nemme og alt for svære.

Alle kan nævne navnene på de tre hovedpersoner, så det er ikke så nemme spørgsmål, du skal regne med at få. Men hvem spiller Dynamit-Harry? Hvem har været medforfatter på fimene? Og hvor mange film er der overhovedet blevet lavet med Olsen Banden? Det, og meget andet, kommer vi til at spørge dig om, når du om lidt klikker på start for quizzen om vores alle tiders skønne Olsen Banden trio. Har du en genial plan for, hvordan du vil bære dig ad?

Olsen Banden er jo gået hen og blevet et sandt dansk klenodie. Der er til dato stadig personer, der kan citere hele Olsen Banden film, der klæder sig ud til fastelavn som de tre let genkedelige karakterer, og som gør en dyd ud af at samle på effekter fra filmene. Derfor var det naturligvis også på sin plads at lave en quiz til dig, der gerne vil teste din viden om de tre hovedkarakterer og de øvrige personer, vi også er så heldige at møde i filmene. Er du klar? Så lad os begynde.