NCIS Quiz

ncis quiz

Er du også kæmpe fan af Gibbs, McGee, DiNozzo, Abby og alle de andre fra den fantastiske serie NCIS, kan vi glæde dig med en dejlig quiz om alle vores yndlingskarakterer.

NCIS har snart rullet over skærmen i mange år, og derfor vil du naturligvis også blive stillet spørgsmål fra flere forskellige sæsoner. Der er nok at tage fat på med alle de afsnit, der har været gennem tiden.

Serien bliver stadig sendt den dag i dag, og der bliver hele tiden fornyet flere sæsoner, så det ser heldigvis ikke ud til, at vi skal undvære alle de skønne personer lige foreløbig. Mark Harmon har stadig mange gode år i sig som Gibbs, den nok bedste kriminalbetjent der nogensinde har eksisteret.

Gennem tiden har serien været nødt til at skrive flere af de elskelige karakterer ud, men det er jo heller ikke så underligt, når man tænker på, hvor mange år serien har kørt. Det er jo begrænset, hvor mange, udover Gibbs, der kan holde til at spille den samme karakter i den samme serie i så mange år. Der skal dog mere end bare en omgang skudduel eller terrorister til at få Gibbs til at forlade serien. Der er ikke nogen, der kan få skovlen under ham.

Uanset om din favorit i serien er Jimmy Palmer, Ziva David, DiNozzo, Timothy McGee eller gode gamle Gibbs eller en helt anden, glæder vi os bare til at byde dig velkommen til vores store quiz om NCIS.

Vi har også en lang række øvrige quizzer om film og serier, som du kan kaste dig over, hvis du er interesseret. Dem kan du altid tage et nærmere kig på, når du er færdig med NCIS quizzen og har fået testet din viden om en af de absolut bedste krimi serier nogensinde.