Julekalender Quiz

Hvor meget ved du om de mange julekalendere, der er løbet over skærmen de sidste mange år her i Danmark? Det skal vi snart finde ud af, nu hvor vi skal i gang med den helt store julekalender quiz. Vi har samlet alt den bedste paratviden om de mange julekalendere, der er blevet sendt på dansk tv de sidste mange år, og så må vi jo se, om du kan være klar med svarene. Ellers kan du også altid bruge denne quiz til at teste dine venners viden for at se, om du nu er klogere end dem.

Stor julekalender quiz med svar

Her hos Quizz skal du ikke være bange for, at du ikke kan se, hvad det rigtige svar er, når du har svaret på et spørgsmål. Du får altid fire svarmuligheder, og når du har svaret, kan du tydeligt se, om det er rigtigt, eller om det var et af de andre svar, der var korrekt. Her i den store julekalender quiz har vi samlet 20 skarpe spørgsmål til dig, og du kan være sikker på, at vi kommer rundt om stort set alle de julekalendere, der er blevet sendt i Danmark fra starten og op til nu.

Den bedste julekalender quiz

Hvor meget kan du huske fra Alletiders Nisse med Pyrus? Og hvor godt fulgte du egentlig med i Jul på Slottet? Og hvad var det nu lige, skuespilleren fra Jul på Kronborg hed? Alt det og meget andet dykker vi ned i her og nu, hvor det er blevet tid til at quizze dig i din store viden om julekalendere på dansk tv. Vi håber, at du har sat gløggen klar og tændt for kalenderlyset, for nu skal vi i gang med at quizze om alt fra Pyrus til The Julekalender. Er du klar til at lege med?