Game of Thrones Quiz

game of thrones quiz

Selvom den ottende sæson er rullet over skærmen, og vi nok ikke kommer til at se meget mere fra det fantastiske univers, skal det da ikke holde os fra at mindes nok en af verdenshistoriens bedste serier nogensinde – nemlig Game of Thrones.

En serie, der kunne samle millioner af mennesker foran skærmen hver eneste uge, når der blev udgivet et nyt afsnit. Hvem skulle nu dø i denne uge? Hvordan ville det gå med Arya Stark? Og ville ham der Bran fidusen nogensinde begynde at gå igen?

Hvis du er en af dem, der savner Game of Thrones lige så meget, som vi gør, håber vi, at vores quiz om Game of Thrones kan hjælpe dig.

Dansk Game of Thrones quiz

Vi mente, at der manglede nogle gode quizzer om netop Game of Thrones på dansk. Du kan finde mange quizzer derude om denne populære tv serie, men det er begrænset med udvalget på dansk. Det har vi valgt at gøre noget ved.

Derfor kan du her på siden nu finde en række af Game of Thrones quizzer, som du bare kan kaste dig over. Når du selv har taget dem, kan du også vælge at udfordre dine venners viden for at se, om de er lige så kloge som dig, når det gælder det fantastiske univers.

Game of Thrones spørgsmål

I vores quiz vil du typisk støde på 12 spørgsmål. Dette vil også være tilfældet i vores Game of Thrones quiz. Savner du flere spørgsmål, skal du altid tjekke ind igen på et senere tidspunkt, da vi løbende opdateret og laver nye spørgsmål og quizzer – også om Game of Thrones.

Så lad os gå i gang med at quizze om Tyrion Lannister, Arya Stark, Bran Stark, Tywell, Targaryen og alle de andre dejlige – og måske mindre dejlige – personer fra Game of Thrones!