Far til Fire quiz

far til fire quiz

Far til Fire er en af de skønneste filmserier, vi har i Danmark. Den varmhjertede serie om Lille Per, Ole, Mie, Far og Søs samt Onkel Anders, Onkel Sofus, Fru Sejersen og hvem der ellers er med har flere gange fået pustet nyt liv i sig. Den startede ud for over 50 år siden, men serien kører stadig på fulde drøn nu om dage, og det er virkelig et stykke af Danmarkshistorien, vi tager hul på, når vi om lidt går i gang med quizzen om Far til Fire. Hvor meget ved du nu egentlig om Lille Per og alle de andre, når det kommer til stykket?

Vores spørgsmål tager primært udgangspunkt i de originale Far til Fire film, men du vil også støde på spørgsmål om de nye version, eller generationer som de også hedder, der er kommet efter år 2000. Selvom de nye også er blevet til rigtig gode film, er der jo bare ikke noget, der slår de gode gamle Ole Neumann film, som der alligevel nåede at komme et par stykker af. Vi har alle sammen hver vores favorit, og her fra vores redaktion er der uenighed om, hvorvidt det er Far til Fire i Byen eller Far til Fire på Bornholm der skal løbe af med præmien. Hvilken film er din yndlings?

Vi prøver for så vidt muligt at komme rundt om alle filmene, så du kan blive testet i alt din viden om Far til Fire serien. Elsker du Far til Fire lige så meget, som vi gør her på Quizz, glæder vi os utroligt meget til at komme i gang med at teste din viden om den fantastiske serie af film, som rigtig mange danskere er vokset op med, næsten uanset hvornår de er blevet født. Vi har sat os til rette med spørgsmålene, så er du klar til at quizze med om Far til Fire?