Dyr Quiz

dyr quiz

Er du glad for dyr, og vil du meget gerne quizze i, hvor meget du egentlig ved om vores gode venner, er du havnet det helt rette sted. For her har vi nemlig lavet en række spørgsmål til dig samlet i en quiz om netop dyr, så du bare kan gå i gang fra en ende af. Du kan naturligvis risikere at svare forkert på nogle af spørgsmålene, men vi hepper på dig og regner med, at du nok skal finde de rigtige svar på mindst en række af vores spørgsmål.

Det er en meget blandet quiz, og du vil støde på spørgsmål om alle mulige forskellige dyr. På sigt kan det være, at vi kommer med særlige quizzer om specifikke dyrearter, hvor der eksempelvis kan være en quiz om hunde, om katte, om dyr i Afrika og så videre. Men indtil videre har vi holdt det på et generelt niveau, og derfor vil du også støde på mange forskellige spørgsmål om mange forskellige dyr i vores quiz om dyr her på siden. Vi håber ikke, at spørgsmålene er for svære, og vi vil elske, hvis du undlader at bruge Google eller andre muligheder for at finde svarene. Så ryger idéen om en sjov quiz.

Du kommer til at blive testet i din viden om alt fra dyrene i København Zoo til vægten, hastigheden eller højden på specifikke dyrearter. Men er du glad for dyr, og er du klog på dyr, kommer du til at hygge dig med vores quiz. Vi vil gerne lave quizzen på et niveau, så du ikke bare lige vader direkte igennem den – så er det jo heller ikke så sjovt, hvis du ikke skal gruble lidt over et par af svarene.