DR Quiz

dr quiz

Danmarks Radio har i snart 100 år været med til at formidle nyheder, viden, kultur, historie, sport og meget andet til os seere. Millioner af danskere ser DR’s kanaler hver eneste dag, og derfor er vi også rigtig glade for at kunne præsentere en gennemført quiz til dig, så du kan prøve at teste din viden om DR og DR’s historie. DR er jo så meget mere end bare tv, og derfor kommer vi også om alt lige fra radio, DAB og tv til værter, programmer, serier og meget andet. Danmarks Radio vil altid have en fast plads hos langt de fleste danskere, og derfor er vi også bare glade for, at vi stadig har beholdt DR og ikke sparet det (helt) væk endnu.

DR har jo bevæget sig inden for mange forskellige emner, har sendt rigtig mange forskellige serier – herunder især dramaserier, som de er blevet verdenskendte for med bl.a. Borgen og Forbrydelsen, der er blevet lavet og sendt i rigtig mange andre lande, som har været imponeret over det, DR har haft at byde på. Men det skal i lige så høj grad handle om TV-avisen, DR’s kanaler, nedlagte programmer og radiokanaler og meget andet. Vi kommer hele vejen rundt om DR.

Hvis du gerne vil teste din viden inden for andre emner også, kan det i den grad også lade sig gøre her på siden. Vi har blandt andet også lavet en god quiz om TV2, som du kan kaste dig over, hvis du ikke bare vil testes på din viden om DR, men også gerne vil afprøve din viden om den direkte konkurrent, der har ligget i “krig” med DR gennem mange år. De kæmper i hvert fald begge om din opmærksomhed, men som det ser ud i dag, deles de meget godt om det, og det skal vi nok bare være glade for.