Dirch Passer Quiz

Hvor meget ved du egentlig om Dirch Passer, når det kommer til stykket? Den folkekære skuespillere har haft en stor betydning for rigtig mange af os, og han var i mange år på toppen af dansk underholdning, når det gjaldt om at få danskerne til at grine. Og ikke bare grine, men græde af grin, eller rulle rundt på gulvet af grin. Dirch Passer er en vaskeægte kulturskat i Danmark, og derfor er vi da også beærede over at kunne byde dig velkommen til den store Dirch Passer quiz her på siden. Vi har haft stor glæde ved at lave spørgsmålene, så vi håber i den grad også, at du vil glæde dig til at svare på dem.

Dirch Passer lavede jo hundredvis af film, spillede et hav af revyer, var en meget aktiv stemmeskuespillere og meget andet. Han var i den grad en multikunstner, og derfor skal vi også bare virkelig sætte pris på, at vi var så heldige at have ham i Danmark. Hans komiske talent var en gave til os alle, og selvom det endte med at tage pusten fra Dirch, betyder det ikke, at vi ikke bukker os i støvet for ham den dag i dag, når vi ser på alle de ting, han nåede at lave.

Om det så var Cirkusrevyen, Charles Tante, hans utallige optrædener i TV eller hvor han nu kom hen, var han imponerende. Han tryllede virkelig, både på og uden for skærmen. Dirch Passer er måske den største entertainer, vi har haft i landet, og derfor er det også på sin plads at lave en quiz om mesterens liv. Vi klapper i hænderne for ham, og tilbyder dig nu at kaste dig over den store quiz om Dirch Passers liv og bedrifter. Er du klar til at gå i gang? Så klik på knappen og lad os starte.