Danske Stand-Up Komikere quiz

danske stand up komikere quiz

Her i Danmark er vi så heldige at have rigtig mange hamrende dygtige stand up komikere. Mange af dem har været her siden starten af 1990’erne, mens vi også hvert år kan byde velkommen til flere og flere nye komikere på scenerne rundt omkring i landet. Dansk stand up er i en kæmpe udvikling, og derfor er det også på tide med en quiz om de danske stand up komikere, så du kan teste, om du er en af dem i landet, der ved mest om de danske komikere, deres shows, priser og meget andet. Vi synes i hvert fald, det har været utroligt sjovt at lave spørgsmålene til dig, så vi kan ikke vente med at komme i gang.

I denne quiz om de danske komikere kommer vi til at teste din viden om alt fra one man shows, solgte billetter, antallet af shows, programmer på tv de har lavet og meget, meget andet. Så uanset om du er til Anders “Anden” Matthesen, Mick Øgendahl, Frederik Rosgaard, Christian Fuhlendorff, Nikolaj Stokholm, Ruben Søltoft, Ane Høgsberg, Sofie Flykt eller nogle af de mange andre komikere på scenen, gør vi klar til den helt store quiz om danske komikere, og hvad de har lavet gennem tiden.

Vi er selv rigtig vilde med stand up her på redaktionen, så det var en leg for os at lave disse spørgsmål til dig. Hvis du har lyst, kan du jo altid lige finde et af dine yndlingsshows frem og trykke på play, så du har noget god underholdning i takt med, at du skal quizze i spørgsmål om danske comedy. Og som altid har vi jo en gentleman aftale om, at vi ikke bruger Google eller andre snydetricks i vores lege, da ideen om en sjov quiz så ryger relativt meget. Det er sjovere at gætte uden hjælpemidler. Tryk på start og lad os komme i gang.