Champions League Quiz

champions league quiz

Er du skarp på Champions League?

Det skal vi finde ud af her. Vi har lavet en god quiz til dig med en lang række spørgsmål om den gyldne turnering, der har eksisteret i mere end 60 år nu. Der har været mange gyldne øjeblikke, og hvem husker ikke Liverpools comeback over AC Milan den magiske aften i Istanbul? Eller hvad med Real Madrids forrygende sejre tre år i træk?

I quizzen vil du møde spørgsmål om alt fra vindere og stadions til topscorere, klubber og meget andet. Vi har lavet en så blandet quiz som muligt, så du virkelig får din viden om Champions League sat på prøve.

Du behøver ikke selv at være god til fodbold for at ramme alle spørgsmål rigtige i vores quiz. Uanset om du har en bred højrefodet inderside eller en hård vrist, kan du være med i denne quiz. Vi har hele tiden plads til flere på banen, og vi kan altid bruge en ny topscorer på vores hold.

Hvis du har lyst, kan du jo sætte Champions League hymnen i gang i baggrunden, så du virkelig kommer i stemning til den store kamp, der snart skal starte. Vi er helt kampklare – er du?

Der er har været rigtige mange vindere af Champions League gennem tiden, og vi forventer naturligvis ikke, at du skal kunne huske samtlige af dem. Men dermed ikke sagt, at vi ikke kommer til at teste din viden om bl.a. vinderne af trofæet. Og husk på, at Champions League går helt tilbage til 1956, hvor det bare var Mesterholdenes Turnering. Navnet Champions League kom først i begyndelsen af 1990’erne, men turneringen strækker sig mange år yderligere tilbage.

Vi håber, at du har snøret dine fodboldstøvler godt, trukket i kampdragten og har gjort dig klar på grønsværen, nu hvor vi fløjter gang i kampen.