Bilmærker Quiz

bilmærker quiz

Her har du en quiz, der udelukkende handler om at gætte bilmærker ud fra logoer. Vi har gjort os umage for at finde frem til en lang række bilmærker, sat dem op imod hinanden, og så er det ellers dig, der skal gætte dig frem til, hvilke bilmærker der hører til hvilke logoer. Du kommer til at møde over 50 forskellige bilmærker i hver eneste quiz, så vi håber, at du er klar på at gætte med, når vi om lidt starter på den store quiz om bilmærker her på Quizz.

Når man først begynder at dykke ned i det, viser det sig jo pludseligt, at der er rigtig mange forskellige bilmærker. Den almene person kender nok de første tyve mærker, men der er jo langt over 100 mærker, der stadig er aktive den dag i dag og som producerer biler i et væk. Så selvom vi nok alle kan kende et logo fra BMW, hvor mange kender så lige logoet for Lexus, Cadillac, Chrysler eller Land Rover? Det er ikke alle biler, du bare lige støder på hver eneste dag, men det betyder ikke, at de ikke også skal have sin plads her i denne quiz om bilmærker.

Hvis du får lyst til endnu en bilmærke quiz på et senere tidspunkt, kan vi anbefale dig at vende tilbage til vores side løbende, da vi hele tiden tilføjer nye quizzer til vores side. Og bare fordi der måske er en eller to quizzer om bilmærker nu, betyder det ikke, at der ikke kommer flere løbende. Vi er altid klar på at byde dig velkommen til vores side, og vi ser frem til at være din vært for de næste mange spørgsmål om bilmærker. Lad os komme i gang med quizzen!