Anna Pihl Quiz

anna pihl quiz

Har du set alle afsnit af Anna Pihl? Og har du måske set alle sæsonerne mere end bare en enkelt gang? Så kan du glæde dig til at få din viden om den skønne tv-serie testet her.

Det er efterhånden nogle år siden, at Anna Pihl for første gang rullede over skærmen i de danske hjem. Men det gør ikke serien dårligere den dag i dag. Der er mange timers god underholdning forbundet med den serie, og det går for sig, når Anna Pihl og alle hendes kollegaer går ind i kampen om retfærdighed. Der er gjort klar til en hæsblæsende quiz om livet på og uden for Bellahøj Politistation.

Vi var så heldige at blive forkælet med flere sæsoner af Anna Pihl. Men hvor mange sæsoner blev det nu også til alt i alt?

I hvilken butik møder vi den uønskede narkoman, der bare gerne vil have penge til en pakke cigaretter?

Og hvad er det for en gave, Anna glemmer at købe til Mikkel, men som Martin kommer hende til undsætning med?

Ja, der gemmer sig mange gode øjeblikket og spørgsmål i denne quiz om Anna Pihl, som du allerede nu godt kan glæde dig til at kaste dig over.

Der var også mange fantastiske skuespillere med i serien, og vi kommer naturligvis også ind på, hvem nogle af disse karakterer blev portrætteret af. Hvem er det nu lige, der er skuespilleren bag Mads Pihl? Og hvem er det, der er Annas roommate Jan?

Vi har sat en stor spand kaffe over, sat popcornene klar i skålen foran os og håber bare på, at du har gjort det samme. Så er vi nemlig ved at være klar til at teste din viden om måske en af de bedste dramaserier, der har kørt på TV2 gennem årene.