2. Verdenskrig Quiz

2 verdenskrig quiz

Der skete utroligt meget under 2. verdenskrig. Men hvor godt styr har du på de vigtigste datoer, nøglepersoner, landenes aktiviteter og udfaldet af krigens blodige år? I denne quiz dykker vi helt ned i den historiske krig, som vi stadig har meget tæt på vores dagligdag nu om dage. Uanset om du er historiker, historisk interesseret eller bare lige har set en dokumentar om 2. verdenskrig og har lyst til at tage en quiz i emnet, skal du være mere end velkommen til at kaste dig over vores spørgsmål om den krig, der for mange nok stadig sidder tæt på i hukommelsen.

2. Verdenskrig havde jo så mange involverede, og derfor er der også meget at holde styr på, når du skal i gang med at svare på spørgsmål om krigen. Vi kommer forbi alt fra Hitler og Himmler til Italiens indtræden i krigen, vigtige datoer, historiske momenter og meget andet. Vi hepper naturligvis på dig, når du klikker dig ind for at gå i gang med vores quiz om denne frygtelige begivenhed, der ikke bare i Europa, men i resten af verden har sat dybe spor efter sig. Vores tanker går naturligvis til de, der stadig er berørte af krigen og de efterladte. Denne quiz er lavet med stor respekt for dem, der har haft krigen helt tæt inde på kroppen, og som stadig har det i dag.

Heldigvis kan vi også glæde os over, at vi ikke lever under samme forhold i dag, og at vi, der stadig er her, kan arbejde på ikke at komme under samme styre igen. Hvis du er ved at være klar til at gå i gang med vores quiz, skal du bare klikke på knappen for at starte, og så kaster vi os stille og roligt ud i det første spørgsmål.