Superliga Quiz

Superliga quiz

Superligaen er i en klasse for sig selv. Især for os danskere. Den har en unik betydning for alle os danskere, der er vilde med fodbold. Uden Superligaen ville tilværelsen være træls. Det har vi bare kunne mærke under Corona krisen, der lukkede ned for ligaen i flere måneder. Vi kan ikke undvære vores Su-Su-Superliga. Hvis du er en af dem, der har fulgt med i Superligaen i mange år, kan det være, du mener, at du ved relativt meget om den bedste danske fodboldrække herhjemme. Men hvor meget ved du egentlig, når det kommer til stykket? Det skal vi finde ud af nu.

Vi er nemlig dykket ned i historiebøgerne for at finde en masse gode spørgsmål til dig, som vi nu skal se, om du er i stand til at svare på. Vi har prøvet at blande spørgsmålene så godt som overhovedet muligt, så du både får noget fra nu om dage, men også får spørgsmål, der rækker sig tilbage til oprindelsen af Superligaen. Husk nu at Superligaen ikke altid har været der, men blev grundlagt i 1991. Det er denne lige, vi taler om, når vi snakker Superliga. Det er ikke 1. Division, som var der inden.

Hvem blev eksempelvis topscorer i Superligaen i 2008/2009? Hvor mange gange er det nu lige, at FC København har vundet rækken? Og hvornår rykkede Vejle første gang ud af Superligaen? Alt det og meget andet kigger vi nærmere på her, når vi skal kigge på spørgsmål om Brøndby, FCK, AaB, FC Midtjylland og alle de andre hold, der nu engang er med til at danne rammen om vores alle sammen elskede Superliga. Vi har glædet os til at kunne byde dig velkommen til denne store quiz om Superligaen, og så må vi jo se, hvor godt du ender med at klare dig i quizzen.