Sangtitler quiz

sangtitler quiz

Uuuh, hvad er det nu lige den der sang hedder? Ja, det skal vi til at quizze i her. Vi giver dig en bid af en sangtitel, og så er det ellers op til dig at gætte, hvad resten af titlen er. Måske er du god og kan ramme alle sammen rigtigt? Vi glæder os i hvert fald til at byde dig velkommen til vores sangtitel quiz, hvor du kan ende med at få 12 ud af 12 rigtige, hvis du rammer plet på alle spørgsmål. Og på sigt kan du give dig i kast med de yderligere quizzer, vi har lavet.

Hvad hed det der one hit wonder fra 2008? Rollo og King har lavet en sang om, at der står et eller andet på mit bord – men hvad er det nu også lige, der står på bordet? Post Malone hitter med en sang om, at han render rundt i et eller andet – men er det firkanter, trekanter eller måske cirkler? Vi kommer til at quizze dig i både nye og ældre hits, og vi håber, at du er klar til at lege med, og at du lader Google blive for nu, så du ikke får hjælp. Så er det langt sjovere.

Vi kommer med sikkerhed til at lave endnu flere sangtitler quizzer, som du kan kaste dig over på sigt. Derfor er du også mere end velkommen til at tjekke siden ud igen på et senere tidspunkt, da vi hver eneste dag opdaterer siden med endnu flere quizzer. Og bare fordi vi har lavet en enkelt quiz om sangtitler, betyder det ikke, at vi ikke laver endnu flere quizzer om samme emne. Men til at starte med kan vi jo begynde med at teste den quiz, der allerede ligger klar om sangtitler. Skal vi gå i gang?