Roskilde Festival quiz

roskilde festival quiz

Vi har i mange år har Roskilde Festival i Danmark. Men hvor mange år er det efterhånden blevet til? Hvor mange gange har Mew været forbi den store danske festival? Og hvem var det nu egentlig, der lukkede Orange Scene i 2012? Her kommer du til at få din paratviden om Roskilde Festival sat på prøve, når vi lige om lidt skal quizze i Danmarks måske nok bedste festival gennem tiden. Millioner af mennesker har sat deres fødder på de dejlige græsmarker lidt uden for Roskilde by gennem årene, og hvis du er en af dem, har du nok okay gode chancer for at gennemføre denne quiz med bravour.

Hver eneste år byder Roskilde Festival inden for til en ugelang fest, med alt hvad det indebærer. Der er verdensstjerner, små danske bands, øl i stribevis, telte, kærlighed og krammere til alle. Her er der virkelig højt til loftet og plads til at være sig selv. Så hvis du aldrig har prøvet at være på Roskilde Festival før, kan vi da i den grad anbefale dig en tur dertil. Når du ikke at få billetter i år, håber vi for dig, at du når at skaffe billetter til festen næste år. 

Det er jo det smukke ved Roskilde Festival – der kommer altid en festival mere. Og som det ser ud, kan det kun blive en større og bedre festival hvert eneste år. De dygtige mennesker bag Roskilde Festival arbejder enormt meget for at gøre det til en så god oplevelse for alle os gæster, og det er vi mange, der sætter pris på, når vi kommer slæbende med vores telt og øl rammer, og gør os klar til at spille ølbowling og høre god musik i syv dage. Er du klar til at teste din viden om Roskilde Festival? Så lad os komme i gang.