Premier League Quiz

premier league quiz

Det kan godt være, du selv påstår, at du ved meget om den engelske liga Premier League. Men hvor meget ved du egentlig, når det kommer til stykket? Er det bare noget, du går og blærer dig med, eller er der rent faktisk hold i det? Det skal vi finde ud af nu, hvor vi skal i gang med den store quiz om netop Premier League. Her kommer vi til at dykke ned i både nuværende og tidligere spillere, statistikker, triumfer, nedrykninger og meget andet. Derfor glæder vi os meget til at underholde dig med vores spørgsmål om verdens måske bedste fodboldliga.

Hvem var det nu lige, der vandt mesterskabet i 1998? Hvem blev topscorer i 2002? Og hvor mange assists nåede Eden Hazard egentlig at lave i Premier League, inden han skiftede arbejdsgiver og rykkede en tur til Madrid? Der er meget at tage fat på, når vi først går i gang med den lange Premier League historie, og vi håber, at vi kan give dig kamp til stregen. Bolden ligger klar på 11-meter pletten, men har du de nerver, der skal til for at kunne sparke den ind? Quizz redakationen er i hvert fald klar til at gøre alt hvad vi kan for at holde bolden ude af kassen.

Nogle spørgsmål om Premier League vil være nemmere at svare på end andre, så vi håber, at vi har fundet en gylden mellemvej til dig, så du kan svare rigtigt på nogle spørgsmål, men også blive udfordret ved andre spørgsmål. På sigt kommer vi til at opdatere siden med endnu flere quizzer om Premier League, så du er altid velkommen til at komme tilbage og holde øje med, om der er kommet nogle nye spørgsmål til dig om netop Premier League. Men lad os komme i gang med quizzen om Premier League!