Matador Quiz

Hvem elsker ikke Matador? Maude, Laura, Agnes, Mads, Røde og alle de andre dejlige personligheder, som vi alle har lært at kende gennem tiden, uanset om vi var med til at se serien, da den rullede overskærmen for første gang, eller om vi først har set alle 24 afsnit af serien for nyligt.

Men hvor meget ved du egentlig om Matador? Det skal vi finde ud af nu, hvor du eller dine venner skal quizze om skuespillere, byer, begivenheder og hvad der nu ellers sker eller er med i løbet af den pragtfulde serie af Lise Nørgaard og Erik Balling.

Hvis du bliver i tvivl om nogle af svarene, er det jo en ganske fin anledning til at gå i gang med at se serien igen. Du kan se serien hos DR, hvis du ikke allerede har været ude at købe DVD-boksen. Du kan altid klikke dig ind på DR TV eller DR Bonanza og finde alle afsnit af den traditionelle serie.

Alle elsker vi Matador, men har du nu også fulgt med i de små detaljer, eller er det længe siden, at du har fået set alle afsnit i serien? Det finder vi ud af nu, hvor du skal i gang med at quizze om Grisehandler Larsen og alle de andre dejlige karakterer fra den skønne serie.

Matador er blevet genudsendt et hav af gange, siden den første gang løb over skærmen i de danske stuer, hvor alle danskere kunne nyde den nu velkendte intromelodi. Men har du ikke tid til at vente på en genudsendelse i tv, finder du den nemt til streaming hos DR TV. Og lad os så komme i gang med at quizze om den måske bedste danske tv-serie nogensinde, nemlig Matador.

Er du klar til at gætte med? Så klik på start for at begynde quizzen.