Manchester United Quiz

Manchester United er en af de absolut største fodboldklubber i verden. Og hvis du er Manchester United fan, er vi glade for at byde dig velkommen til vores quiz om den store engelske klub, der har vundet alt, hvad der næsten er værd at vinde. Gennem mange år har de kontrolleret Premier League med hård hånd, og selvom klubben ikke er tilbage på sammen niveau, som den var under Sir Alex Fergusons ledelse, er der nok stadig mange fans, der håber og tror på, at det kommer til at ske igen en dag.

Klubben har jo en lang historie bag sig, og der er rigtig mange ting at tage fat på. Vi kommer rundt om det hele, og derfor er det ikke bare din viden om den nuværende trup, der bliver sat på prøve, men også om klubbens succeser og bedrifter gennem tiden, helt fra de åbnede dørene til klubben for første gang. Vi kommer løbende med flere spørgsmål til alle vores quizzer, og vi laver løbende nye quizzer, som du kan prøve. Derfor kan du også vende tilbage på et senere tidspunkt og finde endnu flere quizzer om Manchester United, hvis det er noget for dig.

Hvor skiftede Peter Schmeichel til, da han forlod klubben? Hvem blev klubbens topscorer i 1998/1999 sæsonen? Hvor blev finalen spillet, da Manchester United vandt Champions League trofæet senest? Og hvem var egentlig den første norske spiller, der stolt kunne trække klubbens trøje over hovedet? Det og meget andet kommer vi til at teste din viden om her, hvor vi går i gang med den store quiz om Manchester United. Har du hentet kaffen og popcorn, er det bare med at klikke på knappen her for at begynde quizzen. Rigtig god fornøjelse.