Kim Larsen quiz

kim larsen quiz

Kim Larsen var en af Danmarks helt store helte, og det var virkelig en trist dag, den dag vi ikke havde ham iblandt os mere. Var du stor fan af Kim Larsen, håber vi, at det kan hjælpe lidt, at vi har lavet en quiz om personen Kim Larsen, artisten Kim Larsen og ikke mindst kunstneren Kim Larsen. Det er en rigtig god måde at mindes ham, og hvis du har lyst, er du mere end velkommen til at sætte et nummer med ham på samtidig med, så du kommer i den helt rette stemning til at quizze om en af Danmarks største sangskrivere nogensinde.

Lad os fejre Kim Larsens liv ved at fokusere på alt det, han nåede at lave og opleve gennem hans liv. Han solgte millioner af plader, optrådte tusindvis af gange og underholdt både børn, voksne og ældre. Han var et samlingspunkt for alle aldre, og derfor er det da også oplagt for alle at quizze med, da du med sikkerhed kan nikke genkendende til mange af hans melodier og derfor også kan gætte med på denne quiz om den store sangskat, han nu engang endte med at blive for Danmark.

Gennem sit liv nåede han også at bo flere forskellige steder i landet, han dannede par med flere kvinder, han fik flere børn, han var i flere musikgrupperinger og udgav mange albums. Derfor er der masser forskellige emner repræsenteret i vores quiz om sangmesteren, og vi kommer vidt omkring om hele hans liv. Så er du stor fan af Kim Larsen, er dette den helt rette quiz til at teste din viden af omkring ham. Om lidt bliver her stille, men inden da skal vi lige have testet din viden af i vores 12 spørgsmål om Kim Larsen i denne Kim Larsen quiz.