Hovedstad Quiz

hovedstad quiz

Hvis du elsker spørgsmål om hovedstæder rundt omkring i verden, har vi her samlet en række forskellige quizzer til dig, så du bare kan gå i gang med at teste din viden. Du har mulighed for at klikke dig ind på hovedstads quizzen via linket herover. Vi anbefaler at du starter fra en ende af, og så kan du altid gå videre til den næste, når du er færdig med en quiz.

Det er altid sjovt at quizze om hovedstæder, fordi der er så mange at vælge imellem, og selvom man tror, at man faktisk har nogenlunde styr på dem alle sammen, kommer der altid et land eller to, hvor det alligevel kniber med at komme i tanke om den egentlige hovedstad.

Quiz med om verdens hovedstæder

Vi har gjort det nemt og enkelt for dig at være med til at quizze om verdens hovedstæder. Vi har ikke snævret det ind til til eksempelvis bare Europa, da det ville være for nemt for dig. Og en quiz skal være lige dele nem og lige del svær, før den er noget værd. Det er vores motto her på Quizz.

Så hvis du er klar på at gætte med på, hvad hovedsæderne hedder i alt fra Grækenland og Sydkorea til Niger og Canada, er det bare med at gå i gang med quizzen nu.

Hvad hedder hovedstaden i….

Alle spørgsmål er delt op på den måde, at du får fire forskellige svarmuligheder på hvert spørgsmål. På den måde får du en lille smule hjælp fra os, som måske kan hjælpe dig med at svare rigtigt på de forskellige spørgsmål.

Så det eneste, du skal, er at klikke på den by, du mener er hovedstaden i det enkelte land. Bagefter kan du let se, hvor mange hovedstæder du har ramt rigtigt.