Flag Quiz

Hvor god er du til at gætte flag? Det skal vi finde ud af her og nu.

Der findes jo et flag for hvert et land, og derfor er det jo også sjovt at se, hvor mange flag du nu også kan huske, når det kommer an på en prøve. Det danske og en række af de europæiske flag sidder nok fast, men hvad så når vi bevæger os til Afrika, Sydamerika eller Asien? Hvor god er du så til at huske, hvilket land der har hvilket flag?

Flag er jo en fantastisk form for geografisk kunnen, og derfor kan det også være med til at sætte dine geografi-evner lidt på prøve, når du nu skal quizze i lande og deres flag. For hvordan er det nu, at Hvideruslands flag ser ud? Eller hvad med Wales?

Nogle af spørgsmålene vil naturligvis falde dig let ind at svare på, men vi håber i den grad også, at vi kan være med til at sætte din viden lidt på prøve, når vi kommer med en række flag, som du måske ikke er så kendt i. Så gælder det om at bruge hjernen og tænke sig godt om, inden du kaster dig ud i at komme med svaret.

Men måske er du også flagenes mester, og så er det jo bare med at svare på alle spørgsmålene i quizzen. Du får naturligvis at vide, om du har svaret rigtigt på det enkelte flag eller ej.

Vi er glade for, at du vil lege med i vores flag quiz, og på sigt regner vi også med at tilføje endnu flere quizzer om flag, så du kan teste din eller dine venners viden om alverdens flag. Det er på tide at få det sjovt med de mange flotte flag verden over. Hvis du er klar, er det bare med at klikke på start.