FC Barcelona Quiz

Er du vild med fodbold, og er du især vild med FC Barcelona, vil du komme til at elske denne quiz om den spanske storklub i La Liga. Her kommer vi til at teste dig på din viden om klubben, der altid har været den evige rival til kongeklubben Real Madrid fra hovedstaden. Og vi kommer ikke bare til at teste din viden om Messi, selvom det måske også en dag kunne få lov til at få en quiz for sig selv her på siden. Vi dykker helt ned i selve klubben og tester på din viden om alt fra historiske øjeblikke, tidligere spillere, tidligere managers, topscorere og meget, meget andet.

Vi kommer hele tiden med nye quizzer her på siden, og derfor er det heller ikke umuligt, at vi en eller anden dag kommer med endnu flere spørgsmål om netop FC Barcelona. Vi har også en række andre quizzer om fodbold, som du er velkommen til at kaste dig over, hvis du ikke kan få nok og gerne vil afprøve din viden inden for alle mulige andre klubber, ligaer osv. De ligger frit tilgængelige her på siden, så det er bare klikke dig ind på dem, når du er færdig med denne quiz om FC Barcelona.

FC Barcelona dækker jo over flere forskellige sportsgrene, men her kommer vi primært til at fokusere på fodboldklubben FC Barcelona. Så du skal ikke være bekymret for, at du skal vide alt om deres basketball hold, eller hvordan det nu lige går dem i håndbold. Det er fodbold, vi er kommet for at quizze om i dag, så hvis du er klar til at komme i gang med dine spørgsmål, er det bare med at klikke på knappen for at starte quizzen, og så er vi ellers i gang.