Disney quiz

disney quiz

Disney står nok for langt størstedelen af vores barndomsminder. Og de producerer den ene film efter den anden nu om dage. Derfor mener vi, at det er på tide med en ordentlig Disney quiz, hvor du kan få testet din viden om netop Disney. Der er så mange film at dykke ned i, der er så meget historik om dette enorme og verdensomspændende firma, så der er rigeligt at tage fat på, når det gælder om at finde på spørgsmål om netop dette univers. Vi har dog gjort vores bedste for at lave en så alsidig Disney quiz som overhovedet muligt.

Derfor kommer vi til at quizze om alt fra Star Wars to Junglebogen, og vi skal blandt andet finde ud af, hvad der var Disneys første film, hvilke film der blev udgivet hvornår, hvem der har lagt stemmer til udvalgte karakterer og meget, meget andet. Du kan allerede nu godt glæde dig til at få din viden om dette magiske univers prøvet af her. Og hvis du på et tidspunkt savner endnu flere spørgsmål om Disney, kan du glæde dig til, at vi løbende laver nye quizzer her på siden, så du kan godt vende tilbage og være heldig at finde flere quizzer om bl.a. Disney på et senere tidspunkt.

Disney er meget mere en Mickey Mouse og Anders And. Selvom det er to skønne karakterer, som mange forbinder med Disney, er firmaet jo efterhånden bare blevet så stort og står bag så mange film og karakterer, så du skal forberede dig at blive testet på din viden om lidt mere end bare Disney Sjov. Vi er selv rigtig glade for den Disney quiz, vi har fået lavet her, og vi ser frem til at prøve den af på dig. Så må vi jo se, om det er os eller dig, der trækker det længste strå.