CSGO Quiz

csgo quiz

Counter-Strike er blevet mere og mere populært i Danmark i løbet af de sidste par år. Det har blandt andet haft noget at gøre med Astralis’ enorme succes, hvor de i flere år efterhånden har ligget på førstepladsen af verdensranglisten som verdens bedste hold. Men hvor meget ved du egentlig om Counter-Strike Global Offensive, eller CSGO, som det også hedder? Det kommer vi til at finde ud af her, hvor vi skal i gang med vores gode og store quiz om CSGO. Har du ladt din AWP, sat lyddæmperen på din USP og købt utilities nok?

Vi har forsøgt at blande spørgsmålene, så du ikke kun vil støde på en type af spørgsmål. Der vil blandt andet være spørgsmål om de enkelte hold, om våbene og banerne i spillet, om enkelte spillere og meget andet. Er du en super nørd, og har du spillet CSGO i mange år, er det nok ikke svært for dig at ramme bullseye på samtlige spørgsmål, men vi håber, at du trods alt får en lille udfodring i vores quiz. Og hvis ikke, så skal vi nok love at lave en endnu sværere quiz til dig, som du kan kaste dig over på et senere tidspunkt.

Der er mange aspekter inden for CSGO, og derfor er sværhedsgraden på spørgsmålene også meget varierende. Har du selv spillet CSGO i lang tid, har du formodentlig helt styr på, hvad de enkelte våben hedder. Men hvor godt kan du så huske de russiske spillere gennem tiden? Og hvem var det nu lige, der var in-game leader for BIG til Intel Masters i 2017? Vi har trukket vores skudsikre veste på og gjort os klar til udfordre dig og din TEC 9. Er du også klar? Så lad os komme i gang med den store quiz om CSGO.