Bundesliga Quiz

bundesliga quiz

Den tyske Bundesliga har i den grad været vært for mange fantastiske historier, spillere, kampe og opgør, som vi tilskuere har kunne glæde os over længe. Vi har nok alle sammen rigtig mange gode minder fra den tyske Bundesliga, men hvor meget ved du egentlig om den bedste tyske fodboldrække, når det kommer til stykket? Det skal vise sig nu, hvor vi kaster os over en lang række spørgsmål om netop Bundesligaen, så du kan bevise over for os, og måske også bare over for dig selv, at du ved enormt meget om netop denne række.

Her kommer vi til at tage et nærmere kig på alt fra rekordholdere, topscorere, titler, klubberne, antallet af tilskuere til kampene og meget andet. Vi vil gerne hele vejen rundt om Bundesligaen, og derfor regner vi også med på sigt at tilføje endnu flere spørgsmål om Bundesligaen, så du har endnu mere at kaste dig over. Bundesligaen har jo en lang historie, der i den grad er værd at dykke ned i, og det har været en stor fornøjelse at lave denne quiz til dig, som du her skal i gang med. Vi håber, at du vil undgå at bruge Google i dine svar, så du afhænger helt og aldeles af din egen viden.

Hvem vandt Bundesligaen i 2001/2002? Hvornår var det, at Gerd Müller scorede sit sidste Bundesliga mål? Hvad har Dortmunds største sejr over Bayern München været gennem historien? Og hvornår var det nu lige, at Lewandowski skifter til Bayern München? Alt det og meget andet kommer vi til at kigge på her, når vi om lidt går i gang med den store quiz fra Quizz om den tyske Bundesliga. Så hvis du er ved at være klar, er det bare med at klikke på start for at begynde quizzen. God fornøjelse!