Afrikanske Lande Quiz

afrikanske lande quiz

Hvor godt kender du til den afrikanske geografi og kontinentets mange lande? Det skal vi finde ud af nu her, hvor vi skal til at quizze om de mange lande i Afrika. Der bor mange, mange millioner mennesker på det store kontinent, men hvilket land er egentlig størst? Hvilket land er det mindste? Og hvad er det nu lige, at hovedstaden i Tanzania hedder? Vi åbner dørene op og byder dig inden for til en spændende quiz om de afrikanske lande, så vi kan finde ud af, hvor godt styr du har på dem. Hvor godt har du hørt efter i geografitimerne?

Det afrikanske kontinent dækker over en lang række af både enorme og meget små lande. Derfor har det også været spændende for os at lave denne quiz, da selv vi er blevet klogere på nogle ting i farten. De afrikanske lande har en spændende historie, og de har alle hver sin interessante fortælling, som virkelig kan være lærerig at dykke ned i. Når du klikker på knappen herover for at gå i gang, håber vi bare, at du vil nyde quizzen og gætte med, eventuelt sammen med andre – det skal du være velkommen til – og så se, hvem der kan sætte flest rigtige krydser.

Der vil også være nogle enkelte spørgsmål, som ikke er på et enkelt land, som handler om Afrika i helhed. Vi har gjort mange af spørgsmålene omhandlende enkelte lande, men der er også noget basalt geografi om kontinentet, vi kommer til at spørge dig om. På den måde får du virkelig testet din viden om Afrika og de afrikanske lande af, når vi kommer rundt om det hele i denne quiz om de afrikanske lande. Er du klar, er det bare med at trykke på knappen, og så er vi ellers i gang med quizzen. Rigtig god fornøjelse.